3 april 2024

15 JAAR ZELZIUZ: EEN DUURZAME REIS

Vijftien jaar geleden, op 1 april 2009, bundelden drie ambitieuze ondernemers – Siegfried Zeevat, Jaap Veld en Hans Visser – hun krachten en richtten Zelziuz BV op. Een bedrijf ontstaan uit een gedeelde visie, gedreven door passie en vastberadenheid. o begon het verhaal van Zelziuz, een reis die nu zijn vijftiende levensjaar ingaat.

2009 | In de beginjaren was Zelziuz een bescheiden onderneming en gericht op particulieren en agrariërs. Maar met elke stap groeide niet alleen de omvang, maar ook de ambitie. In 2009 voegde de vierde partner, Ewald Hafkenscheid, zich bij het team. Hans Visser droeg in 2016 zijn aandelen over aan de overige aandeelhouders. 

2018 | In 2018 zette Zelziuz een koerswijziging in, met de volledige focus op de zakelijke markt. Een nieuw hoofdstuk begon, gemarkeerd door een frisse huisstijl en een hernieuwde energie om uit te blinken in nieuwbouw, renovaties, utiliteitsprojecten en het bedienen van woningcorporaties en commercieel vastgoed.

2020 | In 2020 is Arno Oldenmenger toegetreden als mede-eigenaar en vormt tegenwoordig samen met Siegfried en Ewald de dagelijkse leiding. In die periode is Jaap Veld met pensioen gegaan.

2022 | Door de groei die Zelziuz meemaakt groeide het bedrijf ‘uit zijn jasje’. Het pand in Denekamp bleek te klein en daardoor werd een prachtig pand aan de Retentieweg 26 in Oldenzaal vlakbij de A1 betrokken.

2024 | Op 1 april 2024 vieren we het vijftienjarig bestaan van Zelziuz. Een moment van reflectie, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Daar zijn we ‘onmeunig’ trots op! 

Met meer dan dertig toegewijde collega’s, verspreid over verschillende disciplines en afdelingen, heeft Zelziuz niet alleen gebouwd aan een bedrijf, maar ook aan een team van mensen die geloven in de kracht van duurzame energie en innovatie. Collega’s die elke dag hun kennis en passie inzetten om het verschil te maken. Dat vind je terug in de relaties die zijn opgebouwd, de partnerschappen die zijn gesmeed en de opdrachten die zijn uitgevoerd. Een visie en vastberadenheid waarmee we vijftien jaar geleden ooit zijn begonnen!

Wij brengen een toost uit op de volgende vijftien jaar, vol nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe successen. 

Proost!

DOWNLOAD hier onze tijdlijn van 15 jaar Zelziuz!

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.