1 december 2022

WELKOM STEF | EVEN VOORSTELLEN

Op 1 oktober is Stef Kamphuis, in de functie van Projectleider, Zelziuz komen versterken.

Stef stelt zich graag zelf even voor:

‘Mijn naam is Stef Kamphuis, 28 jaar en net als meerdere collega’s woonachtig in Ootmarsum. Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam bij Zelziuz in de rol van projectleider. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de PV-projecten voor verschillende partners. Ik hou mij voornamelijk bezig met woningcorporaties en de projecten die wij voor deze organisaties mogen uitvoeren. Voorheen ben ik werkzaam geweest in een andere tak van de energiebranche, namelijk de levering van elektriciteit en gas. In deze functie was mijn werk ook gericht op woningcorporaties, dus gelukkig ken ik onze doelgroep goed!

De overstap naar Zelziuz is zeer goed bevallen. Een bedrijf waarin iedereen zowel met als voor elkaar wil werken. Dit gecombineerd met de Twentse nuchterheid en humor, maakt Zelziuz tot een fijne werkomgeving. Daarnaast zitten wij tegenwoordig op een hele mooie nieuwe locatie in Oldenzaal. De potentie die de PV-markt de komende jaren biedt, zorgt ervoor dat we allemaal zeer gemotiveerd zijn om samen de kwaliteit en de continuïteit van Zelziuz te blijven verbeteren, aldus Stef.’

We wensen Stef namens het hele team van Zelziuz heel veel succes!

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2023 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.