26 november 2020

WELKOM ROB | EVEN VOORSTELLEN

Op 01 oktober is Rob Harmsen bij ons gestart als Service Coördinator. We zijn erg blij met de komst van onze nieuwe collega. Mocht u Rob ondertussen nog niet hebben gesproken, dan stelt hij zich hierbij graag kort aan u voor.

‘Bij Zelziuz ben ik de aanspreekpersoon als het gaat om service & onderhoud, schadeherstel, garanties, storingen etc. Ik ben verantwoordelijk voor de meerjarenplanning van onze serviceabonnementen met andere woorden het bewaken van overeengekomen opbrengsten, inplannen technische inspecties en het oplossen van eventuele storingen. Alles moet gewoonweg goed verlopen vanaf de ontvangst van storingen en schades tot en met de afhandeling. Ik ben de schakel tussen onze klanten en mijn collega’s en dat maakt mijn werk zeker zo boeiend. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik het gevoel een ‘huiskamer’ binnen te lopen waar je je snel op je gemak voelt. De open cultuur, de gemoedelijke informele werksfeer, de humor, het voor elkaar klaar staan en met elkaar hard willen werken aan baanbrekende projecten spreekt mij enorm aan. En daarbij ben ik begaan met het milieu, de mensen, de natuur en de wereld in het algemeen. Op deze manier draag ik ook nog mijn steentje bij aan een duurzame samenleving. Het gevoel hebben om iets voor ‘onze wereld’ te kunnen betekenen, aldus Rob.’

We wensen Rob namens het hele team van Zelziuz heel veel succes!

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2023 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.