31 maart 2023

WELKOM ELLIS & SYLVIA

Op 1 maart is Ellis Groeneveld-Smit, in de functie van Commercieel Administratief Medewerkster, Zelziuz komen versterken en op respectievelijk 1 februari Sylvia Roesthuis-Krikke in de functie van Commercieel Administratief Medewerkster. 

Ellis stelt zich graag zelf even voor:

Mijn naam is Ellis Groeneveld-Smit en ben 52 jaar. Ik heb in de afgelopen jaren veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Administratie en klantcontact vind ik altijd erg leuk om te doen. Ook vind ik het fijn om ondersteunde werkzaamheden uit te voeren. Ik ben behulpzaam en houd van correct werken. Een goede en prettige samenwerking met zowel collega’s als klanten is voor mij echt een must. Daarom past deze functie ook zo goed bij mij. Ik ben erg blij met mijn aanstelling binnen Zelziuz en hoop dat ik nog vele jaren van dienst mag zijn.

(links: Sylvia | rechts: Ellis) 

Sylvia stelt zich graag zelf ook even voor:

Ik ben Sylvia Roesthuis-Krikke en ben 44 jaar oud. Voordat ik bij Zelziuz ben gestart, ben ik meer dan 20 jaar werkzaam geweest in verschillende functies binnen de autobranche.  Mijn dagelijkse werkzaamheden hadden betrekking op leasing, autoschades, reparaties, onderhoud en import/export. Als laatste en nog steeds, bij het autobedrijf van mijn man. Nu de kinderen wat ouder zijn geworden en ondertussen naar school zijn gegaan, had ik de behoefte om werk te gaan zoeken waarin ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen en waarin ik mijn ‘eigen ding’ kan gaan doen. En ik was ook wel toe aan andere collega’s dan mijn partner als collega 😉! Ik hou wel van een uitdaging en denk deze zeker te hebben gevonden bij Zelziuz. 

We wensen Ellis en Sylvia namens het hele team van Zelziuz heel veel succes!

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.