27 juni 2023

WELKOM DENNIS & JORRIT

Met een groot genoegen delen wij mee dat wij Dennis Sellies en Jorrit Vermaat verwelkomen bij als nieuwe collega’s bij Zelziuz.

Dennis Sellies, 39 jaar en woonachtig in Wezep, is per 1 mei gestart als Projectleider bij ons bedrijf. Hij heeft een indrukwekkende achtergrond in marktonderzoek, waarin hij gedurende 10 jaar werkzaam is geweest. De afgelopen 5 jaar heeft hij bij de Hemink Groep gewerkt, waar hij al met Zelziuz heeft samengewerkt aan diverse projecten. Dennis waardeert de persoonlijke en flexibele samenwerking die hij met ons heeft ervaren. We zijn verheugd dat hij nu onderdeel uitmaakt van ons team en kijken ernaar uit om samen met hem en onze opdrachtgevers mooie projecten te realiseren en een duurzame samenwerking op te bouwen.

(links: Dennis | rechts: Jorrit) 

Jorrit Vermaat, uitvoerder bij Zelziuz, stelt zichzelf graag aan jullie voor. Hij is woonachtig in Warnsveld en vader van drie kinderen. Jorrit is graag onderweg en houdt ervan om allerlei zaken te regelen. Zijn ervaring in de bouw komt goed van pas in zijn rol als uitvoerder. Voorheen heeft hij een vergelijkbare functie bekleed, zij het in de luchttechniek. Het voeren van gesprekken, het aansturen van mensen en het organiseren van zaken zijn aspecten die Jorrit aantrekken in zijn werk bij Zelziuz.

Namens het hele team van Zelziuz wensen we Dennis en Jorrit veel succes en kijken we uit naar een vruchtbare samenwerking. We zijn verheugd om hen in ons team te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren aan onze projecten en doelstellingen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.