23% CO2-reductie

In de Utrechtse wijk Leidsche Rijn is het nieuwe gebouw van Academie Tien opgeleverd. Het door Wiersema Architecten en de Architekten Cie. ontworpen complex bij het Berlijnplein biedt plek aan een brede middelbare school en docentenopleidingen op verschillende onderwijsniveaus. De opvallende gevel van het gebouw is ontworpen als een mozaïek van keramische tegels. Naast onderwijsfaciliteiten huisvest het 11.700 vierkante meter grote gebouw een deels verzonken sporthal met erbovenop een openbaar plein.


Aanleiding

Een mooi voorbeeld van hoe je in de stad slim met ruimte om kunt gaan door meerdere functies in één gebouw te combineren.


Projectpartner

WSI Installatietechniek BV | WAM&VanDuren Bouwgroep


State-of-the-art onderwijsinstelling

We zijn verheugd te hebben bijgedragen aan de bouw van deze state-of-the-art onderwijsinstelling in Utrecht, in samenwerking met WSI Installatietechniek BV en WAM & VanDuren Bouwgroep. Onze bijdrage omvatte het installeren van zonnepanelen op vier verschillende daken van het moderne complex:

Een interessant hoogtepunt

De stalen pergola-onderconstructie is voorzien van Duitse glas/glas zonnepanelen van Sonnestromfabrik, die gemiddeld zorgen voor een CO2-reductie van 23% ten opzichte van standaard modules. In totaal hebben we een 527 zonnepanelen geïnstalleerd met een gecombineerd vermogen van 325.520 Wp. Aan het einde van 2023 is dit prachtige project succesvol afgerond en kijken we uit naar onze volgende uitdaging!

Terug naar projecten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.