De partners van Zelziuz

Vanaf het prille begin heeft Zelziuz samenwerking gezocht met andere bedrijven in de waardeketen, met als doel om gezamenlijk een compleet pakket aan diensten te leveren aan de klant.

In 15 jaar tijd heeft Zelziuz zich ontwikkeld tot een professionele partner in de bouwkolom voor aannemers, installatiebedrijven, woningcorporaties en vastgoedbeheerders in heel Nederland. Concurrerende aannemers en installatiebedrijven uit het verleden, zijn tegenwoordig klanten en partners geworden.

 

Woningbouwcorporaties

Wij zijn een full service partner voor woningcorporaties en beheersorganisaties voor vastgoedpartijen door de levering van PV-installaties en het meerjarig beheer en onderhoud ervan.

Enkele van onze partners:
Woningstichting SWZ Zwolle, Woningcorporatie Domijn, De Woonplaats Enschede, Wonen Delden, De Goede Woning Rijssen, Lefier, Portaal, Mooiland, Ons Huis, Welbions en Woningstichting GoedeStede Almere.

Aannemers & installateurs

Zelziuz is partner voor het leveren van integrale PV-oplossingen voor aannemers en installateurs. De markt van professionele opdrachtgevers stelt continue vernieuwde eisen aan nieuwbouw en renovatieconcepten.

Enkele van onze partners:
Dura Vermeer, Koopmans TBI, Hemink, Elk, Van Wijnen, Lenferink, Installatiebedrijf van de Blaak, Dijkhof Bouw, BAM, Croonwolter&dros, WSI, P. van der Niet Katwijk, Winkels Techniek,  Plegt-Vos, BINX Smartility,  PHB, Nijhuis, Trebbe, Hegeman, Klein Poelhuis, Unica en Loohuis.

 

Van productgericht naar marktgericht.

Overige partners…

Steeds meer innovatieve marktspelers binnen de professionele sector kiezen bewust voor een samenwerking met Zelziuz. Zo ook institutionele beleggers, bouwbureaus, architecten en projectontwikkelaars.

Onze overige partners:
MVGM, Syntrus Achmea, Acutus, Universiteit Twente en Amvest.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.