De partners van Zelziuz

Vanaf het prille begin heeft Zelziuz samenwerking gezocht met andere bedrijven in de waardeketen, met als doel om gezamenlijk een compleet pakket aan diensten te leveren aan de klant.

In 10 jaar tijd heeft Zelziuz zich ontwikkeld tot een professionele partner in de bouwkolom voor grote aannemers, installatiebedrijven, woningcorporaties en vastgoedbeheerders in heel Nederland. Vroegere concurrenten zoals aannemers en installatiebedrijven zijn klanten en partners geworden.

 

Woningbouwcorporaties

Wij zijn full service partner voor woningcorporaties en beheersorganisaties voor vastgoedpartijen. Daarnaast zijn wij vaste partner voor de levering van producten en diensten op het vlak van PV aan woningcorporaties.

Enkele van onze partners:
Woningstichting SWZ Zwolle, Woningcorporatie Domijn, De Woonplaats Enschede, Wonen Delden, De Goede Woning Rijssen, WS Tubbergen, Lefier, Qua Wonen, Woonwaard, Portaal, Mooiland, Ons Huis en Welbions.

Aannemers & installateurs

Zelziuz is partner voor het leveren van integrale PV-oplossingen voor aannemers en installateurs. De markt van professionele opdrachtgevers, maar ook de particuliere opdrachtgevers en bedrijven, stelt anno 2019 andere eisen aan nieuwbouw en renovatieconcepten.

Enkele van onze partners:
Dura Vermeer, Koopmans TBI, Hemink, Hazenberg TBI, Lokhorst Bouw, Vios Bouw, Van Wijnen, BAM, Plegt-Vos, PHB, Jan Oosterhout Bouw, Nijhuis, Trebbe, Nikkels, Hegeman, Klein Poelhuis, Löwik, Unica en Loohuis.

 

Van productgericht naar marktgericht.

Overige partners…

Steeds meer innovatieve marktspelers binnen de professionele sector kiezen bewust voor een samenwerking met Zelziuz. Zo ook institutionele beleggers, bouwbureaus, architecten en projectontwikkelaars.

Onze overige partners:
MVGM, Syntrus Achmea, Amvest, Emergo en Factory Zero.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2023 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.