26 november 2019

Nieuw | De Nieuwe Es

Het aantal kopers voor de splinternieuwe en energiezuinige koopwoningen in de Nieuwe Es blijft maar oplopen. En dat is niet zo gek! De ligging tussen ’t Wilbert, groengebied Het Weusthag en de populaire nieuwbouwwijk het Medaillon is uniek. Bovendien is de bestaande omgeving de afgelopen jaren verbeterd met als resultaat een gezellige wijk waarin je alle voorzieningen bij de hand hebt. 

Aanleiding

Revitalisatie van de bestaande woonomgeving

Projectpartner

Koopmans Bouw | Welbions

Alles bij de hand

In Nieuwe Es heb je letterlijk alles bij de hand. Van speciaalzaken en winkels voor je dagelijkse boodschappen tot de mogelijkheid om uitgebreid te shoppen, van basis- en middelbare scholen tot sportvoorzieningen in de breedste zin van het woord; alles is dichtbij. Bovendien is bij de laatste beschikbare woningen je voortuin letterlijk het begin van het Weusthagpark! 

Duurzaam wonen

Zelziuz heeft NOM (Nul-op-de Meter) gerealiseerd voor 36 huurwoningen van Welbions en 69 koopwoningen voorzien van pv-panelen. Niets is onmogelijk in de Nieuwe Es. De woningen bieden de mogelijkheid voor een toekomstbestendig pakket. Kiest men hiervoor, dan wekken de woningen met behulp van duurzame toepassingen, zoals zonnepanelen en een warmtepomp, energie op voor: ruimteverwarming, warm tapwater, ventilatie van de woning én verlichting. Dit heeft als voordeel voor de bewoners nog lagere maandelijkse energielasten en daarbij draagt men een steentje bij aan het milieu en een investering in de toekomst.

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.