De kennis van Zelziuz

Zelziuz investeert in langdurige klant-partner relaties. Wij gaan daarom altijd uit van een eerlijke, transparante en open relatie met opdrachtgevers en ketenpartners.

Wij delen onze kennis om samen de beste oplossingen op maat voor onze klanten te kunnen bieden. Onze persoonlijke en flexibele samenwerking draagt zorg voor een efficiënte, veilige en professionele uitvoering van projecten.

Zelziuz Advies

Advies

Een goed advies is de basis voor succes!

Zelziuz Ontwerp

Ontwerp

Door onze in-house engineering houden we grip op de zaak!

Zelziuz Levering

Levering

De juiste oplossing leveren daar gaat het om!

Zelziuz Montage

Montage

Wij werken met vaste partners waardoor elk project correct wordt opgeleverd.

Zelziuz Ontwerp

Onderhoud

Wij gaan voor continuïteit en besteden daarom veel aandacht aan aftersales.

Zelziuz Service

Service

Wij staan voor wat we doen. Hierbij hoort uiteraard een goede service.

Kennis en ervaring

Zelziuz bestaat uit een team van professionals die toegevoegde waarde creëren en vanuit deskundigheid en kennis van het vak PV de waardeketen organiseren. Waarbij projecten worden uitgevoerd in heel Nederland.

Innovatie

Door continu bezig te zijn met innovatie, blijven we up-to-date en behouden we onze leidende positie in de markt. Niet alleen voor PV-installaties maar ook voor energie opslagmogelijkheden.

Service & onderhoud

U haalt het hoogste rendement uit uw PV-installatie met een service & onderhoud abonnement van Zelziuz. Niet alleen zullen uw panelen optimaal werken, u profiteert ook van een veilig systeem. Onze vakkundige medewerkers beoordelen dagelijks of het systeem werkt én eens in de 3 drie jaar inspecteren, controleren en onderhouden wij uw PV-installaties. Indien er een afwijking gesignaleerd wordt lossen wij dit voor u op of verzorgen wij een vakkundig advies en een herstel en/of optimalisatieplan e.e.a. afhankelijk van uw abonnement. Zo wordt u compleet ontzorgd.

Berekenmodule

Hoeveel energie leveren zonnepanelen op uw adres? Met de Zonnecalculator ziet u exact wat uw zonnepanelen opwekken. Kijk per dag, maand, jaar en zelfs naar voorspellingen.

Naar de calculator

Van productgericht naar marktgericht

Oprichting in 2009

Zelziuz BV is op 1 januari 2009 opgericht door drie bevlogen ondernemers: Siegfried Zeevat, Jaap Veld en Hans Visser. De vierde partner, Ewald Hafkenscheid, is later in 2009 aangeschoven. Hans Visser heeft zijn aandelen overgedragen aan de overige aandeelhouders in 2016. Sinds 1 november 2021 is Arno Oldenmenger toegetreden als mede-eigenaar en vormt samen met Siegfried en Ewald de dagelijkse leiding.

Bijna 15 jaar later…

Zelziuz is de leverancier, de kennispartner en autoriteit voor het leveren van integrale PV-oplossingen voor woningbouwcorporaties, ontwikkelaars, institutionele beleggers, aannemers en installateurs. Zelziuz staat voor een persoonlijke en flexibele samenwerking en draagt zorg voor een efficiënte, veilige en strakke uitvoering van projecten waarbij het belang van de eindgebruiker en klant altijd voorop staat. Sinds juli 2022 is Zelziuz gehuisvest in Oldenzaal waar alle 27 medewerkers een fijne werkplek gevonden hebben. Doordat Zelziuz zelf beschikt over o.a. engineers is zij niet afhankelijk van de teken en rekencapaciteit van leveranciers en kan zij zelfstandig adequaat en passend adviseren. Al 14 jaar werkt Zelziuz met vaste montage partners en om flexibel te kunnen blijven startte Zelziuz op 1 januari 2023 ook met haar eigen montage ploegen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.