De kennis van Zelziuz

Zelziuz investeert in langdurige klant-partner relaties. Wij gaan daarom altijd uit van een eerlijke, transparante en open relatie met opdrachtgevers en ketenpartners.

Wij delen onze kennis om samen de beste oplossingen op maat voor onze klanten te kunnen bieden. Onze persoonlijke en flexibele samenwerking draagt zorg voor een efficiënte, veilige en professionele uitvoering van projecten.

Zelziuz Advies

Advies

Een goed advies is de basis voor succes!

Zelziuz Ontwerp

Ontwerp

Door onze in-house engineering houden we grip op de zaak!

Zelziuz Levering

Levering

De juiste oplossing leveren daar gaat het om!

Zelziuz Montage

Montage

Wij werken met vaste partners waardoor elk project correct wordt opgeleverd.

Zelziuz Ontwerp

Onderhoud

Wij gaan voor continuïteit en besteden daarom veel aandacht aan aftersales.

Zelziuz Service

Service

Wij staan voor wat we doen. Hierbij hoort uiteraard een goede service.

Kennis en ervaring

Zelziuz bestaat uit een team van professionals die toegevoegde waarde creëren en vanuit deskundigheid en kennis van het vak PV de waardeketen organiseren. Waarbij projecten worden uitgevoerd in heel Nederland.

Innovatie

Door continu bezig te zijn met innovatie, blijven we up-to-date en behouden we onze leidende positie in de markt.

Service & onderhoud

Veelal middels langjarige onderhoudscontracten houden wij service en onderhoud op een hoog peil.

Berekenmodule

Hoeveel energie leveren zonnepanelen op uw adres? Met de Zonnecalculator ziet u exact wat uw zonnepanelen opwekken. Kijk per dag, maand, jaar en zelfs naar voorspellingen.

Naar de calculator

Van productgericht naar marktgericht

1 januari 2009

Zelziuz BV is op 1 januari 2009 opgericht door drie bevlogen ondernemers: Siegfried Zeevat, Jaap Veld en Hans Visser, met een grote staat van dienst bij de Rijksoverheid en het bedrijfsleven. De vierde partner, Ewald Hafkenscheid, is later in 2009 aangeschoven. Hans Visser heeft zijn aandelen overgedragen aan de overige aandeelhouders in 2016.

“lean & mean” organisatie
De filosofie van Zelziuz was altijd een “lean & mean” organisatie, die snel en flexibel kon inspelen op wijzigende omstandigheden in de markt. Vanaf het prille begin heeft Zelziuz samenwerking gezocht met andere bedrijven in de waardeketen, met als doel om gezamenlijk een compleet pakket aan diensten te leveren aan de klant. In dat kader is ervoor gekozen om geen eigen monteurs in dienst te nemen, maar samenwerking aan te gegaan met verschillende montage- en installatiebedrijven in Nederland.

Bijna 10 jaar later…

Is de markt voor duurzame energie in Nederland volwassen geworden. De prijzen voor zonnepanelen zijn met een factor 3 gedaald. Duurzaamheid en klimaatbeleid zijn speerpunten geworden van de Rijksoverheid. Nieuwbouwwoningen zijn energiezuinig (EPC 0,4 of 0) of zelfs energieneutraal en NOM oftewel: nul-op-de-meter. Oude huurwoningen van woningcorporaties uit de jaren 50- en 60 worden grootschalig gerenoveerd, energieneutraal of zelfs nul-op-de-meter (NOM) gemaakt.

Professionele partner bouwkolom
In 10 jaar tijd heeft Zelziuz zich ontwikkeld tot een professionele partner in de bouwkolom voor grote aannemers en installatiebedrijven, woningcorporaties en vastgoedbeheerders in heel Nederland. Vanuit het oorspronkelijk brede portfolio aan duurzame producten en diensten heeft Zelziuz zich gespecialiseerd in duurzame energieopwekking met zonnepanelen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2023 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.