3 februari 2022

INDU-ZERO showcase huis

Onder leiding van de Provincie Overijssel, partner van Nieuwe Energie Overijssel, hebben 14 organisaties uit 6 landen hun kennis gebundeld om een blauwdruk te ontwerpen voor een innovatieve fabriek die duurzame nul-op-de-meter renovatiepakketten voor huizen kan produceren. 

Van plan naar realiteit

Naast de blauwdruk zijn er in Enschede een aantal woningen gerenoveerd volgens de INDU-ZERO manier. Hierbij is het renovatiepakket als een jas om de woning geplaatst. Op een interactieve manier krijgt u ook een goed beeld van het project en de kansen voor de toekomst. 

Circulair is de rode draad

De INDU-ZERO producten gebruiken minder materiaal, waardoor in toekomst minder afval ontstaat. De producten die op het bouwproces vrijkomen, kunnen bij een ander proces hergebruikt worden. Sommige materialen die gebruikt worden bestaan uit gerecycled materiaal of kunnen in toekomst omgezet worden in gerecycled of biobased materiaal.

Onze bijdrage

De rechter woning op de foto hebben wij voor RC Panels uit Lemelerveld voorzien van een hoogwaardige PV-installatie met 21 esthetisch zeer fraaie Hyundai panelen. Samen met de energiemodule van Factory Zero geven de installaties de woning Nul op de meter (NOM). Een heel mooi resultaat en een mooie bijdrage aan deze innovatie! Een hele mooie samenwerking met een heel mooi eindresultaat en een mooie bijdrage aan deze innovatie! 

Bezoek de woning!

U kunt langskomen bij de showcasewoningen op 11 februari tussen 9:30 en 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 14:00 uur. De locatie kan bezocht worden onder de geldende coronaregels (als minimum wordt het coronatoegangsbewijs gecontroleerd).

Aanmelden kan via de volgende website: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/programma/indu-zero-showcase-huis/

(Tevens de bron van dit nieuwsbericht)

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2023 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.