24 oktober 2023

FULL SERVICE CONTRACT ONDERTEKEND MET WELBIONS

Vorige week hebben we opnieuw een mooie stap gezet in onze ontwikkeling. Wij gaan ook Welbions ondersteunen bij de verduurzaming van hun woningbezit en het verlagen van de woonlasten voor hun huurders. Eric Markvoort (Directeur/bestuurder Woningcorporatie Welbions) en onze Algemeen Directeur Arno Oldenmenger hebben een full service contract ondertekend.

Zelziuz heeft zich gevestigd als dé PV-partner voor woningcorporaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland. We zijn blij om met deze samenwerking onze dienstverlening ook toe te passen in Hengelo en Borne.

Ook in 2024 zetten we ons onverminderd in om de huurders van deze woningcorporaties te voorzien van hoogwaardige zonnestroom-installaties. Met onze product- en dienstverlening zorgen wij van begin tot einde voor de volledige ontzorging voor de corporatie en zijn we een vast aanspreekpunt voor de huurders. 

Bent u een woningcorporatie of een belanghebbende met de wens om de duurzaamheid van uw woningen te vergroten en de energierekening voor huurders te verlagen? Dan staan wij klaar om met u in gesprek te gaan, om samen de mogelijkheden te verkennen en nog meer huurders te helpen door de installatie van zonnepanelen.

Samen werken we aan een duurzamere woning en een aanzienlijke daling van de energiekosten voor iedereen!

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het bieden van integrale oplossingen op basis van een hoog kennisniveau van markt, proces en techniek.

Contact

© 2024 Zelziuz. Alle rechten voorbehouden.